Yritysesittely

Korjausompelimo Pikku Päivänpaiste on toiminut Hervannassa jo vuodesta 1994. Se on ensimmäisiä vaatteiden korjaustöihin erikoistuneita ompelimoita. Asiakkaisiimme kuuluu kaikenikäiset ja –kokoiset eli kaikki vauvasta vaariin ovat tervetulleita.

Teemme vaatteisiin hyvin monenlaisia korjaustöitä, oikeastaan kaikkea mitä ompelukoneella voi tehdä materiaalista riippumatta. Meiltä onnistuu lahkeen lyhennykset, hameen ja takkien lyhennykset, kavennukset, suurentamiset. Vetoketjun vaihdot housuihin, hameisiin, reppuihin ja takkeihin (myös nahkatakit). Myös farkkujen paikkaukset ja lasten haalareihin polvipaikkojen ompelu. Piilotamme taidokkaasti pienet reijät ja kulumat, ompelemme irti pudonneet napit ym. Voimme myös ottaa vastaan pienteollista sarjatuotantoa.

Ja jos vanha takkisi on sinulle rakas, mutta kaulus, hihansuut tai vuori jo kovasti kuluneet, loihdimme takkiisi uutta ilmettä uudistamalla ne uudella mielekkäällä kankaalla. Vaatteiden lisäksi ompelemme myös verhoja, tyynynpäällisiä ym. Ja pääasia on, että kuuntelemme sinun toiveitasi.

Kunnia-asianamme on tehdä asiakas tyytyväiseksi, siksi panostamme siistiin ja huolelliseen työhön. Työ on aina valmiina sovittuna aikana.

Tervetuloa!

Päivi Korteniemi